Tron Coin Geleceği
Tron Coin Geleceği
Tron coin geleceği, medya sektörüyle, özellikle de Amazon ve Netflix gibi çevrimiçi devlerle doğrudan rekabet etmek için geliştirildi. Misyonu, kurumsal aracıları medya tüketim sürecinden uzaklaştırmak; sloganı “Web’i Merkeziyetsizleştirin”.
Mevcut kripto para birimi artışının ötesinde, kullanıcılarına sunduğu programlamanın kalitesi, şüphesiz gelecekteki başarısında rol oynayacaktır.
Tron Coin Alınır mı?
Tron Coin Alınır Mı? Veya TRX Coin Alınır Mı? Soruları oldukça ucu açık sorulardır.
Burada yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
TRON, etrafındaki tartışmalara rağmen piyasa değerine göre en iyi kripto para birimlerinden biri olmayı başardı.
En popüler blok zincirlerinden biri Trondur’dur. 3 milyardan fazla işlem gerçekleştirdi ve 85 milyondan fazla hesabı var. TRON, Eylül 2021’de toplam blok zinciri işlemleri sayısı açısından Ethereum’un ardından ikinci sırada yer aldı.
TRON, eğlence endüstrisine verdiği önem nedeniyle diğer blok zinciri girişimlerinden sıyrılıyor. Bu alandaki büyümelerindeki bir diğer önemli faktör de BitTorrent’i satın almaları olabilir. Ek olarak, her zaman hayati önem taşıyan iyi bir geliştirme ekibi sıklıkla takdir edilmektedir.
TRON staking’inden pasif gelir elde etme yeteneği başka bir avantajdır. Bunu yapmanın ek TRX Token kazanmanıza neden olacağını unutmayın.
Bunca olumlu özelliğe rağmen rağmen TRON’a yatırım yapmanın tabiki riskleri vardır. Projenin pek çok çetin rakibi var ve kripto paralar oldukça riskli ve oynak varlıklardır. Yatırım kararı vermeden önce kapsamlı bir araştırma ve risk analizi yapmanız önerilir.
Neden Tron?
Günümüzde en iyi bilinen blok zincir ağlarından biri Tron ağıdır; Etkileyici büyüme oranlarıyla, ekosistemin bir bütün olarak zaten bir milyardan fazla işlemi ve bir milyondan fazla hesabı var. Blockchain ağında aktif olan sayısız proje… Şu anda Tron ağında altı proje yürütülüyor: TRX, USDT, USDC, BTT, JST ve NFT.
Tron, devredilen bir hisse kanıtı algoritması kullandığından, Bitcoin gibi rakip madeni paralardan çok daha az enerji tüketir. Geniş bir kripto para madencileri ağına dayanan Bitcoin gibi iş kanıtı sistemlerinin aksine, Tron ağının mimarisi, aynı anda çok daha fazla işlemi gerçekleştirmesine izin veriyor.
Tron tarafından 2018 teknik incelemesine göre kullanılan yetkilendirilmiş çalışma kanıtı mekanizması, Btc kapanış saati için üç ve Ethereum için 15 işlem yerine saniyede 2.000 işleme izin verdi.
Akıllı sözleşmeler ve ‘uygulamalar’, daha yüksek verim ve daha düşük maliyetler nedeniyle daha cazip hale geliyor.